keurmerk.infoSSLiDeal

Afwerking

Na uren en uren werk heb je eindelijk je brochure of werkstuk in elkaar zitten. Wij begrijpen dat je dan geen zin meer hebt om naar de afwerking te kijken, vandaar dat wij dit graag uit jouw handen nemen. De afwerking is erg belangrijk, want dit is het eerste wat men ziet als iemand jouw werkstuk of brochure in handen krijgt. Met de afwerking van Beckers Print & Borduur Service oogt het direct professioneler. Zo sta je al een dikke punt voor!

Beckers Print & Borduur Service kan je papierwerk op diverse manieren afwerken;

 

Inbinden ringbanden
Een ringband houdt het papier samen en op z’n plaats. Bovendien staat het veel professioneler om je werkstuk of brochure in te binden in plaats van in een mapje te stoppen. Naast de standaard ringbanden (t/m 240 vellen) binden wij ook in met het zogeheten Ibiclicksysteem, dit is een harde kunststoffen ringband.

Vanaf: € 1,40

 

Inbinden kalenders
We kunnen je (zelf ontworpen) kalender inbinden en voorzien van een speciale kalenderhaak. Op die manier kun je de kalender overal netjes ophangen en is het ook een leuk cadeau om weg te geven!

Kalenderhaak: € 0,75

 

Thermisch inbinden
Een stap verder dan inbinden met ringbanden, is het thermisch inbinden. Je werkstuk, brochure of ander papierwerk wordt netjes verlijmd in de rug van het mapje en heeft een transparante voorzijde en een wit-glanzende achterzijde.
Deze manier van inbinden is gemakkelijk te stapelen en is minder kwetsbaar bij het verzenden per post.

Vanaf € 2,50. In te binden t/m 200 vellen.

 

Lamineren (plastificeren)
Lamineren van papier zorgt voor bescherming tegen vocht, vuil, vingeradrukken en veroudering. Waardevolle documenten hebben op deze manier een langere levensduur. Maar je kunt bijvoorbeeld ook van je lievelingsfoto een placemat maken! Van deze foto maken wij een vergroting op A3-formaat en wordt vervolgens netjes gelamineerd, zodat je placemat jaren mee kan gaan!

Placemat compleet slechts € 4,95.

Lamineren is mogelijk t/m A2 formaat. Vanaf: € 1,70 (A4-formaat).

 

Rillen
Beckers Print & Borduur Service kan je uitnodigingen, wenskaarten, kerstkaarten en dergelijke voorzien van een ril. Dit is een gestanste vouwlijn, waardoor het vouwen van dikker papier/karton gemakkelijker gaat. Bovendien oogt het een stuk professioneler.

Prijs: € 0,20 per ril. Voor grotere aantallen kun je geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.


Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

© Beckers Printing Service - Sitemap - Disclaimer