keurmerk.infoSSLiDeal

Borduren

Beckers Print & Borduur Service is sinds 1995 het bekende adres voor professioneel borduurwerk in de kop van Noord-Holland. Wij produceren sinds die tijd geborduurde teksten, afbeeldingen en logo’s op diverse soorten textiel. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij dit voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Wij zijn volledig ingericht op borduurwerken voor particulieren, bedrijven, verenigingen en clubs, die ons vanuit heel Nederland weten te vinden. Al het borduurwerk gebeurt in ons eigen atelier en je hebt als klant slechts een aanspreekpunt. Wel zo fijn! Beckers Print & Borduur Service is gespecialiseerd in machinaal borduren op de meest uiteenlopende kleding en textiel, zoals shirts, badlakens, slabbetjes en caps.

Het meeste van deze producten hebben wij op voorraad. We werken uitsluitend met kwaliteitsmerken, zoals Seahorse, Beaulise, Jorzolino en Walra. Je kunt ook je eigen textielproducten meenemen om te laten borduren. Extra leuk is dat je in onze vernieuwde webshop live je eigen ontwerp kunt maken en dat kan laten borduren. Iets unieker is er niet!

© Beckers Printing Service - Sitemap - Disclaimer