keurmerk.infoSSLiDeal

Drukwerk

Of het nu gaat om briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures, uitnodigingen of wenskaarten, Beckers Print & Borduur Service drukt het voor je! Je kunt het online aanvragen of langskomen, zodat wij je op de juiste manier kunnen adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om drukwerk in hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs te leveren en jou als klant op de juiste wijze te adviseren. 

Neem vrijblijvend contact met ons op om een offerte op maat op te vragen voor je zelf ontworpen drukwerk.

 

Drukwerkpakketten voor startende ondernemers
Ga je een eigen bedrijf beginnen? Gefeliciteerd! Wij helpen je graag om professioneel van start te gaan. Wij bieden speciaal voor de startende ondernemer voordelige drukwerkpakketten aan. Zo’n pakket bestaat uit briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Op die manier kun je meteen beginnen met jezelf op een professionele manier te verkopen! Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Pakket vanaf: €99,00 excl. BTW.

 

Visitekaartjes
Gebruik jij als startende ondernemer alleen de mailbox en heb je dus geen briefpapier en enveloppen nodig? Je visitekaartje is dan nog belangrijker! Je weet nooit welke potentiele klant je tegenkomt, daarom heb je natuurlijk altijd een visitekaartje op zak. Wij kunnen dit van A tot Z voor je verzorgen.

Visitekaartjes worden geleverd vanaf een oplage van 50 stuks. Wij geven je graag de tip mee om je niet te laten verleiden tot het bestellen van te grote aantallen, als je dat niet op redelijk korte termijn nodig denkt te hebben. Het is beter de gegevens op je visitekaartje up-to-date te houden! Dat is wel zo professioneel. Beckers Print & Borduur Service bewaart je visitekaartje, zodat deze snel gewijzigd en bijbesteld kan worden.

Vanaf: €22,95 voor 50 stuks, inclusief het ontwerp.

 

Uitnodigingen, aankondigingen en wenskaarten
Heb je iets te vieren of wil je iemand iets op een speciale manier laten weten? Dan doe je dat met een ‘old fashion’ kaart! Hoe leuk is het om in deze digitale wereld weer eens een kaart te sturen. Wij weten zeker dat dit hartstikke leuk overkomt en dat het bereik des te meer is, omdat over een goede kaart wordt gepraat. 

Beckers Print & Borduur Service heeft een ruime keuze aan kaarten van uitgeverijen als: Belarto, Family Cards en Mippets. De collectie wordt regelmatig vernieuwd. Je kunt de boeken met wenskaarten eventueel een aantal dagen thuis bekijken, zodat je geen overhaaste beslissingen maakt en de wenskaart precies past bij wat je wilt laten weten. Voldoet onze collectie niet aan je wensen? Dan kun je een eigen ontwerp aanleveren of door ons iets laten ontwerpen.

Informatie aanvragen.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

© Beckers Printing Service - Sitemap - Disclaimer