keurmerk.infoSSLiDeal

Kopieën

Beckers Print & Borduur Service is sinds de start van het bedrijf een printspecialist. We hebben een grote capaciteit en hoge kwaliteit printapparatuur, waardoor we haarscherpe kopieën in zwart/wit en kleur kunnen leveren.

Standaard leveren we zwart/wit kopieën op A-kwaliteit 80-grams papier. Kleurenkopieën worden standaard afgedrukt op A-kwaliteit 100-grams wit gesatineerd papier. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor dikker, gekleurd of A3-formaat papier. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kopieerkaarten
Kopieer je regelmatig? Dan heeft Beckers Print & Borduur Service een handige kopieerkaart. Dit is een tegoedkaart waar elke keer het benodigd aantal kopieën van wordt afgeschreven. De kaart kost eenmalig € 55,00 voor maar liefst 1000 zwart/wit kopieën of  € 50,00 voor 100 kleurenkopieën. Ben je een echte grootverbruiker? Dan kun je bij ons een 1000-kleurenkopieen-kaart kopen voor slechts € 285,00. Alle kaarten zijn onbeperkt geldig.

Wil je graag een grotere oplage laten kopiëren, dan kun je geheel vrijblijvend een offerte op maat bij ons aanvragen.

Tijd en geld besparen
Beckers Print & Borduur Service neemt graag het kopieerwerk uit handen, zodat je tijd en geld kunt besparen. Hoe vaak komt het niet voor dat je printer het niet doet, dat je inkt onverhoopt op is of dat je papier er schuin uit komt. Bovendien kost het ontzettend veel toner om thuis foto’s te printen. Kleurenkopieën door ons laten maken kan dan voordeliger en gemakkelijker zijn. Wij zorgen dat jouw kopieën in prima kwaliteit worden afgeleverd, zonder dat je er de stress van hebt.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, tenzij anders vermeld.

© Beckers Printing Service - Sitemap - Disclaimer