keurmerk.infoSSLiDeal

Nieuws

M.i.v. januari 2019 zullen onze openingstijden worden gewijzigd: maandag t/m vrijdag van 9.30 - 17.00 uur

 

I.v.m. de komende feestdagen zijn wij gesloten van 24 december tot 2 januari 2019. Fijne feestdagen en graag tot ziens in het nieuwe jaar!

 

18 april 2018

Gekleurd papier is vanaf nu te koop in de webshop, onder papierpakketten. Er moet ruimte gemaakt worden voor nieuwe voorraad, dus gaat het papier onder de inkoopprijs weg!

 

16 februari 2017

Er zijn 4 prachtige nieuwe kraammanden toegevoegd in de webshop.

 

13 februari 2017

Kijk regelmatig in onze nieuwe categorie SALES! Wij zijn begonnen met 3 kraammanden af te prijzen. Regelmatig zullen in deze categorie aantrekkelijke koopjes te vinden zijn.

Nieuwe handdoeken van Funnies, in 3 kleuren leverbaar.

 

12 februari 2017

Opnieuw hebben we onze collectie uitgebreid met het merk Funnies. Leuke tutpoppetjes met of zonder borduring van een naam. Je vindt deze artikelen in de categorie Knuffels. Ook leuke rammelaars van Funnies.

 

2 februari 2017

In onze webshop zijn weer nieuwe artikelen toegevoegd. Er zijn nieuwe vriendelijk geprijsde gastendoekjes van Walra en een golfdoekje in de kleuren van de nederlandse vlag toegevoegd. Ook grappige bandana's geborduurd met naam voor slechts 5,95! Leuk voor baby's en peuters, maar zeker ook heel apart voor uw hond. Deze bandana's kunt u dus vinden onder babykleding, maar ook bij de honden benodigdheden. Ook bij de extraatjes voor de kleintjes zijn nu leuke houten potjes (voor tandje of haarlokje) en jutezakjes met beren- of muizenkopje te vinden; je kunt ze zelf vullen met bijv. een paar ballonnen.

 

27 januari 2017

Ook op de nieuwe website staat er weer als vanouds een gastenboek.

 

5 januari 2017

Januari aanbieding: Handdoek van Seahorse Silver geborduurd met naam, gratis washand. Normaal is deze handdoekset al vriendelijk geprijsd, maar nu als maandaanbieding van € 11,95 voor slechts € 8,95!

 

6 december 2016

Kerstaanbieding: Jorzolino handdoek geborduurd met naam, gratis washand. Normale prijs € 13,95; nu voor € 12,50 (geldig tot 25 december 2016).

 

5 december 2016

Wij hebben onze collectie uitgebreid met leuke artikelen; voor de kleintjes zijn er nieuwe knuffels binnengekomen, de collectie schorten is uitgebreid, nieuwe slab met gekleurd randje hebben we toegevoegd en in de rubriek gastendoekjes hebben wij een prachtige kwaliteit golfdoekje opgenomen, compleet met ring en karabijnhaak. Leuke artikelen voor de komende feestdagen!

 

24 november 2016

Trots zijn wij om onze geheel vernieuwde website te laten zien! Dit mooie resultaat is tot stand gekomen door het harde werken van Sven van Spelden (digital4u), Frank Aggenbach (ROWA), Marjo Muntjewerf (Munt Media) en Ingrid Beckers.

Onze nieuwe site is zeer overzichtelijk en vormt een ware beleving tijdens het bestelproces. Ervaar hoe leuk het is om je handdoek zelf samen te stellen. Je kiest de kleur van de handdoek, de kleur van het garen en het lettertype en je ziet het resultaat in beeld verschijnen. En als je kiest voor een afbeelding erbij, zie je dit ook verschijnen op je scherm. Hoe leuk en gemakkelijk is dat!

Kijk lekker rond op de site en in de webshop en als je vragen hebt, dan horen wij dit graag.

© Beckers Printing Service - Sitemap - Disclaimer